Opinie o nas i naszych wycieczkach

 

Państwa opinie są dla nas bardzo ważne. Dlatego nieustannie pracujemy nad tym by zapewnić Państwu jak najwyższy standard obsługi i profesjonalną pomoc w wyborze najlepszej oferty na wakacje. Poniżej znajdziecie opinie naszych dotychczasowych Klientów na temat naszego biura podróży Masz Wakacje, opinie o hotelach oraz opinie o zrealizowanych wycieczkach, koloniach i wyjazdach narciarskich.

Najnowsze opinie:

Korzystałam z biura w ubiegłym roku pierwszy raz. Biuro w porządku, rzetelne i super oferty. Syn z koloni wrócił bardzo zadowolony. W tym roku również korzystamy. Polecam gorąco :)
Justyna Michalczyk, dodano poprzez Facebook-a
Wymarzone wakacje tylko tutaj !! Najciekawsze oferty, nie wspomnę już o Panach prowadzących , którzy nie jedno miejsce zwiedzili i potrafią świetnie doradzić ;))
Emilia Prus, Dodane za pomocą Facebook-a
Hotel był faktycznie pierwsza klasa, ale ważniejsze było to co wyczyniane było na stoku … Świetna zabawa, doskonali instruktorzy. Dzieci nie chciały wyjeżdżać do domu. Jak do tej pory najlepszy wyjazd narciarski
Andrzej, 13.06.2013
ODJAZDOWE WAKACJE to nie była pierwsza kolonia mojego syna, jednak dopiero po tym wyjeździe dziecko wie, że kolonia to wspaniały czas i już myśli o przyszłym roku (do tej pory musiałam namawiać). Wspaniale zorganizowany czas, wychowawcy, którzy nie stawiali siebie na pierwszym miejscu tylko byli prawdziwymi opiekunami. Polecam jak najbardziej.
Izabella Piotrowska, 25.09.2014
Kontakt z biurem i organizacja wyjazdu na 5
Dzieci bardzo zadowolone zarówno te które były w Polsce jak i te co były we Włoszech
Artur Topolski, 17.09.2014

Biuro Podróży Masz Wakacje opinie o nas i naszych imprezach:

– Pomna wcześniejszych doświadczeń, wzdrygałam się przed kolejną kolonią – mówi pani Magdalena. – Ale, z drugiej strony, mała nie mogła przecież całego lata spędzić w domu. I wtedy trafiłam na ofertę koszalińskiego biura podróży Masz Wakacje. Masz Wakacje jest jednym z niewielu biur turystycznych w Polsce, które oferuje wspólne, rodzinne wyjazdy na kolonie. – Pomysł od razu mi się spodobał: mała będzie na kolonii, zmieni klimat i otoczenie, a jednocześnie jej rodzice będą obok niej – uzasadnia koszalinianka. – Nie ukrywam, że była to też dla mnie, troskliwej mamuśki, ogromna ulga – śmieje się….
… – Jedno jest pewne, kiedy syn dorośnie już do pierwszego wyjazdu na kolonię, na pewno wrócimy do Giewartowa – wszyscy unikniemy zbędnego stresu i wspaniale odpoczniemy.
Magdalena Marciniak, Opinia zamieszczona w Teraz Koszalin
Jesteśmy zachwyceni, super extra, w szczególności chciałabym pochwalić instruktorów maluchów i Pana Kierownika, którzy potrafili zachęcić dzieciaki do nart; ośrodek fajny, basen świetny, tylko pokój był dla 4 osób trochę za mały , wyżywienie – przepyszne.
Marta, opinia z serwisu SwietnaFirma.pl

Mam bardzo pozytywną opinię na temat organizacji kolonii. Pierwszy raz wysłałam swoją córkę i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. Córka już planuje kolejne kolonie za rok, a ja nabrałam przekonania, bo na początku trochę się o nią bałam czy podoła koloniom, a organizatorzy zapewnią wszystko, aby dziecko było zadowolone.Wysłałam ją z kuzynką na wypadek problemów, ale ona nawet nie chciała odwiedzin.Pani kierownik z Młynika – tam była córka – okazała się świetną, mądrą kierowniczką i wychowawczynią.Dzieciaki wiedziały co mogą, a czego nie.Mamy bardzo dobre wspomnienia, również rzeczowe z tych kolonii.Dzieciaki otrzymały płyty ze zdjęciami do domu, więc jest co wspominać.Ciekawy pomysł. Zachęcam młodsze dzieci bo nawet 7 latki tryskały humorami i były bardzo rozbawione.Chyba niemożliwe, by któreś z nich płakało. Pozdrawiam.
Elżbieta Rydzewska, Kolonia na Mazurach - Młynik, 22.08.2014
Witam, muszę pochwalić całą organizację imprezy, wszystko dograne na „ostatni guzik”. Pan Szymon, rezydent miły i rzeczowy. Hotel na poziomie raczej naszych ośrodków wypoczynkowych i to takich za Gierka, ale jak na Tunezję to pewnie te 4 gwiazdki są zasłużone. Trochę krzywe kafelki, armatura kładziona na „gruby silikon” podniszczona działająca 1 z 2 winda, to raczej normalnym ludziom nie popsuje wypoczynku. Jedzenia nie brakowało, ale kuchnia raczej nie wymyślna, takie tam makarony i kotlety, były lody i melony z arbuzami. Kłopotów gastrycznych jakoś u nikogo z nas nie było, mimo że jedliśmy dokładnie wszystko. Niestety hotel znajduje się w centrum dyskotekowym no i bardzo głośna muza do 4 nad ranem nie ułatwia wypoczynku, zwłaszcza że okna tam nie muszą być zbyt szczelne. Za to goście hotelowi spokojni, dużo rodzin z dziećmi i emerytów z Rosji i Francji, nie było chamstwa, nikt się nigdzie nie pchał i nie brudził na stołówce. Basen chlorowany „z ręki” o 19-stej, do rana już się nie można kąpać. Obiekt dosyć czysty i zadbany, a za murami to już wiadomo, inna bajka. Ogólnie godny polecenia, ale raczej po sezonie, jak już ucichną dyskoteki, a temperatura spadnie do jakichś rozsądnych 30st. Lepiej brać pokoje od strony morza lub wejścia głównego. Nie wiem czy jest sens brać All Inclusive, w tym jest tylko lunch a w barze woda i Cola, lepiej chyba samemu kupić. Za murem hotelu sklepy i restauracja, pizza 6 dinarów. Woda mineralna z butelki w tym kraju nie nadaje się do picia smakuje jak woda morska, tylko bez soli, koszalińska kranówa to przy tym rarytas. Tak więc pozdrawiam, i mam nadzieję że niebawem zacznę załatwiać coś na przyszły rok.
Szymon Falender, Hotel Africa Queen - Tunezja, 12/09/2012
Super organizacja,córcia wróciła ogromnie zadowolona,codzienne relacje z obozu,super kontakt z kadrą,polecam z całą odpowiedzialnością
Małgorzata Fidor, Kolonia w Kulce, 29.12.2013
Kolonia rewelacyjna, jeszcze czegos takiego nie widziałam, przebija nawet Hiszpanię! Dziękuję!
Ewa W., Obóz w Karpaczu, 19.08.2013
Panie Wojtku, w imieniu Filipa chciałam podziękować za „najlepsze wakacje”, jak stwierdził po powrocie z Sycylii, a ja również dziękuję za znalezienie miejsca dla niego i bonus finansowy. Serdecznie pozdrawiam i do usłyszenia, D.J.
D.J., Obóz Sycylia - 13.08.2013
Witam
Moje dziecko właśnie zakończyło obóz militarny w Kulce.
Bardzo dziękuję za super wypoczynek, fachowa kadrę i atrakcje jakie były na obozie
:-)
M. K-S., Kolonia na Mazurach - Kulka, 11.08.2014

Hotel bez rewelacji, ale wszystko jest na miejscu. Miejscówka świetna – blisko plaży i super dyskotek. Zabawa świetna i super ludzie. Polecam.
Ekipa z Powiśla, Obóz Rimini, 27.02.2013
Kolejny udany. wyjazd. Dzieki za wszystkie rady i podpowiedzi, a szczegolnie za skazowki dotyczace wycieczek fakultatywnych. Juz planujemy nastepny wyjazd. Oczywiscie z masz wakacje:-)
Andrzej i Karola, 07.11.2012
Wszystko było super – duża pomoc w wyborze oferty
Kama, Opinia z serwisu swietnafirma.pl - 11.05.2012
Swietna obsługa i profesjonalna pomoc, do tego przewodnik o okolicach dostaliśmy za darmo :) Najlepsze biuro podróży w Koszalinie.
Andrzej K., opinia z serwisu shopping-time.pl, 15.10.2012
biuro które potrafi dogodzić nawet mnie :) a pan Krzysiu to ho ho – polecam:)
Jadziunia, Opinia dodana w serwisie firmy.net - 28.11.2012
Chcialabym wszystkim wybierajacym sie na wakacje polecic biuro „masz wakacje” – z Koszalina – super robota chlopaki wielkie dzieki :)
Kasia K., Hotel Katrin - Kreta, opinia na facebook-u - wrzesień 2012

Bardzo ładny hotel, pyszne jedzenie! Spędziłam w tym hotelu super wypoczynek! Pokoje czyste i schludne. Plaża bardzo dobrze zagospodarowana. Turcja to zupełnie inny świat. Avalik to miła mała miejscowość! Polecam
schatsi1988 , Obóz w Turcji - 25.01.2012
Witam W lipcu pojechałam na tę wycieczkę i jestem z niej bardzo zadowolona. To były najlepsze wakacje w moim życiu! W przyszłym roku też planuję wybrać się gdzieś na wycieczkę i gdziekolwiek się wybiore to wiem że z waszym biurem… Pozdrawiam
karolcia1064, Obóz młodzieżowy - Hiszpania + Paryż, 11.11.2011
Biuro Podróży MaszWakacje.pl polecam jako rzetelnego i profesjonalnego partnera biznesowego. Firmom i Klientom Indywidualnym.
Verano Travel, opinia z serwisu Rzetelna Firma - 14.10.2011
Biuro Masz Wakacje to wzorowy agent – Panowie są profesjonalni w każdym calu, rzetelni i dbający o najmniejszy szczegół. Szczerze polecamy współpracę z tym biurem.
Biuro Tramp, Opinia z serwisu RzetelnaFirma.pl - 03.10.2011
Wiele lat współpracy z właścicielami firmy Masz Wakacje dowodzi rzetelności biura i wysokiego profesjonalizmu.
Alfa Star, Opinia z serwisu RzetelnaFirma.pl - 06.04.2011
Konkretny AGENT – szybko płaci, bezproblemowa współpraca POLECAM
Karpatia, opinia z serwisu RzetelnaFirma.pl - 23.02.2011
Współpracuję z firmą Masz Wakacje od początku ich działalności. Od samego początku współpracy Właściciele fimy pokazali że są profesjonalistami w swojej pracy, wiedzą co oznacza Rzetelność i Uczciwość w biznesie oraz, że chcą współpracować tylko z nielicznymi firmami a nie ze wszystkimi – tylko z najlepszymi. Polecam firmę Masz Wakacje jako wiarygodnego i rzetelnego partnera.
Przewozy Pasażerskie Sebastian Nowakowski, Opinia w programie RzetelnaFirma.net - 14.03.2011
Z właścicielami firmy Masz Wakacje współpracujemy już od 8 lat. Za każdym razem wyjazdy zorganizowane przez firmę MASZ WAKACJE zarówno dla dzieci jaki i dla dorosłych w pełni spełniają nasze oczekiwania i potwierdzają wysoki standard obsługi i jakość oferowanych usług. Firma jest w 100 % wiarygodna a kontakt z właścicielami to profesjonalizm w każdym calu!
PUH Marciniak, Opinia w programie Rzetelna Firma - 05.03.2011
Biuro Turystyczno-Usługowe Szarpie Travel s.c rozpoczęło współpracę z Centrum Podróży MASZ WAKACJE s.c. Wojciech Stanisławski, Krzysztof Tuz w kwietniu roku 2010. Trwa ona pomyślnie do chwili obecnej. Duży potencjał wiedzy specjalistycznej, posiadane doświadczenie, jak również pełne zaangażowanie pracowników pozwoliły na obopólną i konstruktywna współpracę. Z perspektywy czasu stwierdzamy, że Centrum Podróży MASZ WAKACJE s.c. Wojciech Stanisławski, Krzysztof Tuz jest wiarygodnym i rzetelnym partnerem w interesach i w pełni spełnia preferowane standardy usług turystycznych.
Szarpie Travel, Opinia w programie rzetelna Firma - 23.02.2011
Polecam firmę Centrum Podróży Masz Wakacje s.c. jako profesjonalnego agenta turystycznego oferującego zarówno kolonie i obozy młodzieżowe jak i pełną ofertę wycieczek i podróży dla dorosłych. Współpracują z największymi touroperatorami jak TUI, Neckermann i wiele innych – co jest gwarancją rzetelności i bezpieczeństwa pieniędzy Klienta.
TZW Woch, Opinia w programie Rzetelna Firma - 16.02.2011

Witam, składam w imieniu córki i swoim serdeczne podziękowania za współpracę, organizację i pobyt w czasie turnusu Karpacz – Tropical (24-05.2010) Krzysztof T.
Krzysztof T., Obóz w Karpaczu, 24.05.2010
Chciałabym podziękować za wspaniałe, wg mojego syna, wakacje w Tunezji. Wyjazd udany, hotel w porządku, jedzenie b. smaczne, klimat super, kadra bardzo sympatyczna. Filip już czeka na przyszły rok. Pozdrawiam serdecznie, Dagmara J.
Dagmara J., obóz w Tunezji, lipiec 2010
Korzystałam z waszych usług, byłam zadowolona, świetnie doradzacie, macie dużo propozycji na każdą kieszeń :)
Agnieszka Lisiecka, wczasy, grudzień 2011
Juz od kilku lat korzystam z profesjonalnej obsługi tego biura. Rewelacyjna perfekcja i doskanała wiedza. Wszystkim polecam z wielką odpowiedzialnością.
Tomasz z Sianowa, 14.07.2011
W porządku biuro, rzetelne oraz rzeczowe, polecam
Krzysztof Regulski, listopad 2011 by facebook